Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво з Харківським обласним центром соціальних служб.

28.03.2024 р. було підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця та Харківським обласним центром соціальних служб на базі кафедри соціальної економіки.

Ректор Володимир ПОНОМАРЕНКО і Директорка Оксана РАДІЧ висловили важливість партнерства та співробітництва в сфері підготовки висококваліфікованих фахівців у соціальній сфері з метою залученню ОЦСС до співпраці щодо удосконалення освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти, обміну професійним досвідом та розвитку соціальної підтримки в Університеті.

Предметом меморандуму є стратегічна співпраця з метою підвищення якості вищої освіти та розвитку соціальної сфери на регіональному рівні. Основними напрямами співпраці визнано розробку спільних проектів, надання консультаційної підтримки, проведення зустрічей зі здобувачами вищої освіти з метою їх інформування щодо питань соціальної підтримки, надання соціальних послуг та розвитку соціальної сфери в регіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *