Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Асоційоване партнерство Кафедри за програмою EMLE

Erasmus Mundus Joint Master Degree

У результаті співпраці Кафедри соціальної економіки Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця з Університетом імені Еразма Роттердамського продовжено асоційоване партнерство за програмою EMLE (European Master in Law and Economics).

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця з 2018 року є асоційованим партнером Європейського консорціуму магістра права та економіки (EMLE), який неодноразово відбирався Європейською Комісією у престижній програмі Erasmus Mundus: Erasmus+

EMLE (European Master in Law and Economics) – напрям підготовки, що включає юриспруденцію та економіку в поєднанні з академічною мобільністю. Це окрема програма студентського обміну, яка кожні 5 років проходить акредитацію, щоб продовжувати бути включеною до Erasmus Mundus Joint Master Degrees.

Мова навчання – англійська (диплом при цьому можна писати англійською або мовою третього вишу, якщо мова не є рідною).

Кожен студент після завершення програми отримує від 1 до 3 дипломів, що підтверджують наявність ступеня магістра.

Унікальна програма EMLE пропонує досвід, що здобув визнання як «видатна освітня концепція», яка об’єднує право та економіку в програму, яка є одночасно керованою за своєю структурою та інноваційною за своїм дизайном. Ця програма сприяє створенню атмосфери інтернаціоналізму через студентів та університети, що дає досвід для її вчених та є бажаною рисою для майбутніх роботодавців. Поєднання права та економіки створює середовище для обміну ідеями та вводить різні методи вивчення та вирішення проблем. EMLE прокладає шлях до підготовки майбутніх юристів та економістів, які мають міждисциплінарний досвід, готові вирішувати складні завдання європейського та міжнародного бізнесу та права.

ХНЕУ ім. С. Кузнеця на сторінці EMLE https://emle.org/about-emle-2/#1492725506767-915f794b-d8a4

Керівник програми ХНЕУ ім. С. Кузнеця:

Назарова Галина Валентинівна д.е.н., професор, завідувач кафедри соціальної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця

E-mail: gnazarova@hneu.net

Тел.: +38 (050) 130 74 82

Координатор програми:

Дем’яненко Аліна Анатоліївна, д. філ., викладач кафедри соціальної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця

E-mail: alina.demianenko@hneu.net  

Тел.: +38 (099) 658 21 01